Rent usluge Cres

Otok Cres ne može se u potpunosti upoznati bez mora i predivnih obalnih područja. Postoji neki intimni doživljaj mora kojeg svatko mora osjetiti i jednostavno svi ponekad poželimo uzeti neki brodić i otisnuti se na pučinu kako bi uživali u tišini i osami. Usluga rent a boat vam upravo nudi takav jedinstveni doživljaj. Unajmite glisere ili brodove za 2 do 4 osobe i otisnite se u nepoznate morske predjele otoka Cresa.
Otkrijte skrivene uvale, upoznajte najljepše plaže za koje mnogi ne znaju, uživajte u zalascima sunca i ukradite posebne trenutke za sebe kako bi se predali jedinstvenim čarima mora i prirode koje nigdje drugdje nećete naći. Ljubazno osoblje će vam proslijediti sve potrebne informacije i dati upute, a na vama je samo da unajmite gliser ili brod i da istražite obalno područje otoka Cresa koje krije mnoštvo tajni. S uslugom rent a boat proživite jedan drugačiji doživljaj otoka Cresa koji nećete nigdje drugdje imati jer ipak vi najbolje znate što želite vidjeti i sami stvarate trenutke koji će zauvijek biti dio uspomena.

Najam brodica u Cresu Cres, Valun, ...

Istraži prekrasne plaže otoka Cresa, pronađi svoju skrivenu uvalu samo za vas dvoje, iznajmi brodicu za potpuni doživljaj otoka Cresa.

Već od70 Eur Pogledaj

Najam bicikala Cres, Valun, ...

Iznajmi bicikl, udahni prirodu Cresa. Bicikl je najbolje prijevozno sredstvo za uživanje u ljepotama prirode Cresa.

Već od10 Eur Pogledaj

Vodeni sportovi Cres Cres

Provedite nezaboravno ljeto i uživajte u vodenim sportovima. Ako ste ljubitelj adrenalinske zabave nudimo vam let padobranom, flyboard, vožnju na crazy ufo-u, tubama ili banani ili iznajmi kayak ili SUP.

Već od10 Eur Pogledaj

Rent a kayak Cres, Valun, ...

Iznajmni kayak i uživaj u veslanju uz obalu.

Već od10 Eur Pogledaj

Rent a stand up board Cres, Valun, ...

Veslanje na dasci ili kraće i popularno zvano SUP (Stand Up Paddling) oduševiti će svakoga tko želi “hodati “na vodi te po mirnom moru istražiti obalu i uvale Cresa

Već od10 Eur Pogledaj

Rent a Car Cres Cres, Valun, ...

Za potpuni užitak na Cresu možete iznajmiti auto i istražiti cijeli otok Cres.

Već od70 Eur Pogledaj

Rent a scooter Cres, Valun, ...

Za potpuni užitak na Cresu možete iznajmiti scooter i istražiti cijeli otok Cres.

Već od50 Eur Pogledaj