Plaža Beli - Cres

Plaža se nalazi u mjestu Beli, odmah uz malenu luku. Lijepo je uređena, a krasi je krupni šljunak i čisto more. S jedne strane plaža je u dodiru sa stijenama, dok se na drugoj strani nastavlja ozidani dio lučice. Plaža je zaista posebna i jedna je od ljepših na otoku Cresu. U moru je ograđeni dio za kupanje, a na plaži se nalaze kabina za presvlačenje. Dostupni su dodatni sadržaji u vidu ugostiteljskih objekata, sanitarnog čvora, ronilačke baze, auto-kampa, trgovine, parkirališta uz naplatu, prijevoz do stare jezgre sela, iznajmljivanje kajaka i sup-ova za stand-up, iznajmljivanje ležaljki i suncobrana te zip-linea. Prigodna je za obitelji s djecom i svima željnim odmora.
Osama se može potražiti na susjednim plažama Tepla i Vodice do kojih vodi staza preko stijena pa se preporučuje adekvatna obuća. Susjedne plaže nemaju dodatnih sadržaja.

Šljunčana plaža
Pogodna svima
Dog frendly
Beli
28 km
Kako do plaže

Kako do plaže

Do plaže u Belom može se doći automobilom do samog mjesta gdje možete parkirati. Iz mjesta možete pješice do plaže ili turističkim vlakom. Također autom se možete spustiti do same plaže gdje se nalazi parking koji se naplaćuje.

Gdje se nalazi plaža BeliGoogle autorute
Podijeli stranicu

Aktivnosti na plaži Beli

cres beli ziplline

Zip-line Beli

Zip-line Beli kreće s 35 m nadmorske visine, spušta se preko maslinika, lučice, preko mora i staje na grotama na kraju plaže. Željni avanture i adrenalina, obavezno napravite spust.

Saznajte više
cres beach bar beli

Beach bar "Pod Beli"

Na predivnoj plaži kao iz probuđenog sna gdje se gnijezde bjeloglavi supovi naći ćete i svoje gnijezdo sreće gdje možete u veselju utažiti vašu žeđ i glad. Tu ćemo se pobrinuti da Vam sve želje budu ispunjene sa zadovoljstvom i osmjehom. dobar tek Vam želi osoblje ¨Pod Beli¨. Pridite falit nećete.

Čuvajmo okoliš

cres čuvajmo okoliš

Čovjek zatrpava vlastiti životni prostor i prostor sljedećih generacija otpadom koji dolazi iz proizvodnje i potrošnje. Taj otpad zagađuje životne elemente (vodu, zrak i tlo) o kojima ovisi život na Zemlji. Više od 60 % ljudi na Zemlji živi pored mora ili na moru i stoga je iznimno važno brinuti o njegovom očuvanju. Morski ekosustavi su osjetljivi, a važnost mora u održavanju života na Zemlji je nezamjenjiva.