Uzbudljivi doživljaj za cijelu obitelj - Potraga za skrivenim blagom Lubenica!
Otok Cres - Lubenice, 25.5.2024. od 9 – 17 sati
Obucite se kao gusari i budite prvi koji će se hrabro upustiti u ovu avanturu.
Zabavan i poučan program:
U sklopu programa koji je namijenjen djeci nižih razreda osnovne škole i djeci vrtićke dobi te njihovim roditeljima, pripremamo vođeni razgled Lubenica, legendu o nastanku mjesta među liticama te interaktivne radionice za djecu.
Očekuje vas i vrlo uzbudljiva potraga za blagom, kroz koju ćete naučiti zašto je Cres samoodrživi otok i što to uopće znači, koje to zaštićene vrste ptica žive na otoku, koliko godina ima najstarija maslina i još mnogo toga.
Nakon istraživačke avanture, planiramo povratak na trg naselja starog preko četiri tisuće godina s beskonačnim pogledom na morsku pučinu gdje nas čeka roštilj i nezaboravna zabava uz DJ-a, animacijske aktivnosti te radionice za djecu i roditelje.
Nitko praznih ruku otići neće jer će svatko izraditi i svoj otočki suvenir sreće na radionici RUTE.

Podrška lokalne zajednice:
Organizator manifestacije - Vanavi experience - uz podršku TZ Grada Cresa, Grada Cresa i mnoštvo lokalnih poduzetnika Cresa i Lošinja, osigurao je dobru zabavu uz vrlo zanimljiv sadržaj, hranu i piće.
Smještaj:
Za one koji se usude noćiti na Otoku, osigurana je povoljnija cijena smještaja u Cresu u Hotelu KIMEN (kod za popust se dobiva pri kupovini ulaznica na eventi@vanavi-ri.com).
Više o događaju i pogodnostima provjerite na našoj web stranici www.vanavi-ri.com, a za rezervaciju ulaznica možete nas kontaktirati putem eventi@vanavi-ri.com.
Cijena ulaznice = 15 EUR po djetetu/odrasloj osobi
No stress, dođi u Cres 25.5. - Lubenice!
Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za nezaboravnu avanturu na otoku Cresu.

Vidimo se na Potrazi za skrivenim blagom Lubenica!